ОСТАННІ НОВИНИ

Україна не дотиснула Чехію на «Арені-Львів»

|

Нульовою нічиєю закінчився товариський матч між збірними України та Чехії у Львові. На жаль, підопічні Блохіна не змоги реалізувати бодай один із багатьох моментів, які створили упродовж гри.

У першому таймі мав би відзначитися Марко Девич, який прийняв м’яч на груди у карному майданчику суперника і зльоту пробив вище воріт.

А в другій половині гри не змогли забити Яромоленко та Ракицький. Перший пробив з правого флангу атаки повз ворота Чеха, а в другому випадку голкіпер Чехії феноменально відбив удар Ракицького зі штрафного.

Однак найчудовіший момент українці втратили після виходу Романа Безуса. На 74-ій хвилині пройшов пас з правого флангу в центр штрафного майданчика, де Безус розкішно прокинув п’яткою м’яч далі повз захисників, однак ані Гусєв, ні Зозуля не замкнули цей чудовий пас.

А єдиний реальний момент чеська збірна мала в самому кінці гри – після обрізки Степаненка м’яч підхопив Петржела і виходив сам-на сам з П’ятовим, однак в останній момент Хачеріді ліг під удар і вибив м’яч на кутовий.

Вперше збірна України не змогла здолати суперника у Львові. Однак тішить те, що команда Блохіна показала непогану гру, а головна проблема – не нова – відсутніст реалізації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *