ОСТАННІ НОВИНИ

ЦВК зареєструвала нових кандидатів на Львівщині

|

Низку самовисуванців та представників політичних партій зареєструвала Центральна виборча комісія в округах Львівщини. Переважна більшість з кандидатів представляють партії КУН та “Зелена планета”.

Серед кандидатів є відомі у Львові особистості — у 117 окрузі вирішила балотуватися екс-начальниця управління освіти Львівської міськради Надія Оксенчук, котру виснула партія “Нова політика”. А її конкурентом стане депутат міської ради минулого скликання від КУН Іван Василишин.

Ще один представник КУН — митник Іван Куп`як — балотуватиметься в Городоцькому окрузі, а в Дрогобицькому окрузі спробує свої сили самовисуванець із Запорізької області, член Партії регіонів Костянтин Трощановський. Там же ж спробує сили у виборах лідерка партії “Зелена планета” Наталія Зубицька, більше знана як Наталія Земна.

Від КУН ЦВК зареєструвала в 124 окрузі (Сокальський район) екс-депутата облради Романа Дідуся, а також священика з Києва Володимира Лешика.

Крім того, УНН повідомляє про те, що кандидатом на Львівщині зареєстровано письменника Василя Шкляра, який декларував бажання балотуватися в Перемишлянському виборчому окрузі №123.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *