ОСТАННІ НОВИНИ

Іноземці, що отруїлись на Львівщині, втекли з лікарні

|

За інформацією Державної санітарно-епідеміологічної служби України, п’ятеро іноземців, які потрапили до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні з діагнозом ГКІ, самовільно покинули стаціонар. Про це повідомили у прес-службі МОЗ України.

Як повідомлялося раніше, група з 12 осіб, 10 з яких студенти та 2 супроводжуючі особи, приїхали до Львова на запрошення музичного факультету університету ім. І. Франка. Серед студентів було п’ятеро іноземців: троє італійців, а також англієць і француз.

З епіданамнезу з`ясовано, що хворі харчувалися (обідали) щоденно в місцевому кафе та піцерії. 5 серпня шестеро людей харчувались у піцерії, з них 4 захворіли.

Фахівцями Держсанепідслужби Галицького району м. Львова проведено обстеження кафе та піцерії. За результатами перевірки виявлено ряд порушень санітарного законодавства в частині обмеження асортименту виготовлення страв із м`яса, риби, овочів, коренеплодів та борошна.

З`ясовано, що в піцерії не було створено необхідних умов для дотримання санітарних норм і правил під час обробки сировини та приготування страв із сирих морепродуктів, м`ясних виробів, соків фреш, десертів. За виявлені порушення керівників зазначених закладів притягнуто до адміністративної відповідальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *