ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пластуни будуть встановлювати рекорд України

|

До 100-річчя Пласту у Львові хочуть встановити рекорд України: пластуни будуть в’язати найдовшу линву з пластових хусток, а потім – зав’язуватимуть великий вузол. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Встановлення рекорду фіксуватиме відеокамера. Також сучасні пластуни через відеоролик передаватимуть «привіт» своїм наступникам.

«Так, 19 серпня буде відкриття святкування у центрі Львова, далі 4 дні активітетів, кожен з цих днів учасники будуть проводити в іншій зоні для активітетів: одна з них буде на території духовної семінарії на Хуторівці, інша у Шевченківському гаю, на Погулянці, а ще одна у Золочівському замку. Одна з зон буде мистецькою, на іншій будуть спортивні активітети, ще одна буде науково-інтелектуальною, а на території замку учасники зможуть поринути у добу лицарства та Середньовіччя. А завершиться святкування 24 серпня, в День Незалежності України, коли пластуни спочатку організують скаутське містечко на площі Ринок, куди зможуть прийти всі батьки з дітьми та взяти участь у різних атракціях, які підготують пластуни», – підсумовує Роман Кучкуда.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *