ОСТАННІ НОВИНИ

Потерпілі в ДТП на території Польщі музиканти – учасники гурту Miramі

|

Представник консульства України у Гданську повідомив, що в аварію, яка сталася минулої суботи, 4 серпня, потрапили учасники львівського гурту Miramі. Вони перебували у Польщі у концертному турне, інформує кореспондент УНІАН у Польщі.

За словами Представника консульства України у Гданську, серед постраждалих троє дівчат віком 22 та 24 роки та двоє чоловіків до 30 років. Співрозмовник агентства відзначив, що усі постраждалі сьогодні були виписані з лікарні.

“Українці виписалися з лікувального закладу та зараз прямують до України”, – сказав він.

Представник консульства зауважив, що у мікроавтобусі, котрим їхали українські громадяни, подорожувало 5 чоловік, зазначивши, що усі вони мали страховку. Він також повідомив, що причиною аварії стала “неуважність одного з водіїв”, не уточнивши, чи ДТП спричинили дії водія українців чи іншої машини, з якою зіткнувся мікроавтобус.

Співрозмовник агентства також зауважив, що 24 липня в окрузі, за який відповідальне консульство у Гданську, трапилася ще одна автоаварія, в якій постраждало п`ятеро громадян України. Частина з них отримали серйозні травми. Водночас, за його даними, на сьогодні вони також вже залишили лікарню.

Представник консульства зауважив, що попередній раз ДТП за участю українців в окрузі Гданського консульства мало місце в 2007 році.

Як повідомляв УНІАН, 30 липня зіткнення мікроавтобуса, котрий віз сезонних працівників з України, з поїздом у центральній частині Польщі, забрало життя дев`яти українців з десяти пасажирів автомобіля. За попередніми даними польських правоохоронців, причиною цієї трагічної аварії стало те, що водій, 30-річний українець, котрий сів за кермо п`яним, не зупинився перед знаком STOP на нерегульованому залізничному переїзді.

Як повідомляв “Львівський портал“, 4 серпня внаслідок ДТП у Польщі постраждали 5 громадян України – учасники львівського музичного гурту.

Фото: Вконтакте

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *