ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські першачки на 100% забезпечені підручниками – управління освіти

|

Вже з 1 серпня підручники передають львівським школам. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на управління освіти.

Зокрема, до шкіл вже надійшли «Букварі», підручники з англійської мови, математики, природознавства, образотворчого мистецтва, трудового мистецтва та німецької мови. Забезпеченість цими підручниками сягає до 120%. Також зараз очікують на доукомплектування книжками з основ здоров’я та музики.

«Ми продовжуємо розвозити підручники з, так званих, складів мікрорайонів по школах. Першокласники мають повністю всі нові підручники, тому що цього року вони починають працювати за новою програмою. Зараз школи на 100% забезпечені підручниками. По інших класах – ми маємо майже 80% нових підручників. Сьогодні методисти також роблять перерозподіл підручників по класах, тому що в школах різна кількість дітей», – каже в.о. начальника управління освіти Катерина Гороховська.

Додамо, цього року в перший клас піде 6872 малюків.

Крім 1 класів, також доукомплектували підручниками і 11 класи.

Зокрема,  цьогорічні випускники навчатимуться з новеньких підручників історії України, художньої культури, фізики, всесвітньої історії, хімії, світової літератури, української мови та екології.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *