ОСТАННІ НОВИНИ

У лікарні вже 43 весільних гостя з Бродівщини

|

Станом на 16.00 7 серпня 2012 року, до інфекційного відділення Бродівської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом харчова токсикоінфекція госпіталізовано  43 особи (з них 6 дітей). Всі постраждалі були 4 серпня на весіллі у селі Заболотці Бродівського району.

Про це «Львівському порталу» повідомили в прес-службі Головного управлінні охорони здоров’я ЛОДА.

При поступленні у лікарню стан всіх хворих середньої важкості. У результаті проведеного лікування стан більшості пацієнтів інфекційного відділення Бродівської ЦРЛ стабілізовано. У всіх пацієнтів спостерігається позитивна динаміка перебігу захворювання.

У Бродівській ЦРЛ додатково розгорнуто 45 інфекційних ліжок. Головне управління охорони здоров’я ЛОДА  забезпечило додаткову потребу в медикаментах необхідних для лікування хворих.

7 липня у Бродівську ЦРЛ здійснив  робочу поїздку  в. о. начальника Головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Середа. Він поспілкувався з хворими та медиками, вияснив нагальні потреби лікарні з метою забезпечення всіх постраждалих необхідною медичною допомогою.

Пацієнти інфекційного відділення Бродівської ЦРЛ проконсультовані   створеною бригадою лікарів обласної інфекційної клінічної лікарні, визначена та узгоджена подальша тактика лікування. Медикаментозне лікування здійснюється відповідно до клінічних протоколів та стандартів  МОЗ України. Медикаментами та дієтичним харчуванням усі хворі забезпечені у повному обсязі.

З метою можливого виявлення нових хворих, проводяться подвірні обходи, здійснюється комплекс клініко-лабораторних обстежень.

У ході епідрозслідування для лабораторних досліджень відібрано 15 проб харчових продуктів, що вживались на весіллі, 30 змивів з об’єктів навколишнього середовища, 1 проба питної води з криниці.

Протиепідемічні заходи та епідеміологічне розслідування тривають.

Як повідомляв «Львівський портал», серед отруєних на весіллі гостей – обоє молодят, а також двоє громадян Польщі.

Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *