ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» зазнають чергової поразки в Полтаві

|

У третьому турі чемпіонату України з футболу львівські «Карпати» у Полтаві зазнали поразки від місцевої «Ворскли» з рахунком 1:3.

«Ворскла» досягла комфортного для себе результату протягом п’яти хвилин у середині першого тайму. На 21й хвилині  після подачі кутового Ощипко грудьми скидає м’яч фактично під удар супернику, і Лієтава пробиває ворота Богатінова. А на 26-й знову невдалий відскок, цього разу від Балажіца, м’яч підхоплює Безус, зміщується ближче до воротарського і б’є в дальній від вортаря кут.

«Карпати» прокинулись лише незадовго до перерви, мали кілька напівмоментів, але особливого зиску з цього не здобули.

А ось «Ворскла» свого шансу не змарнувала. На 53-й хвилині, після поданого «Карпатами» кутового, полтавчани проводять швидку контратаку, Єременко виходить віч на віч з Богатіновим і перекидає м’яч через воротаря.

Опинившись перед загрозою чергового розгрому, львівські футболісти зуміли розмочити рахунок. Передача Лукаса, навіс Худоб’яка, і Ощипко на дальній штанзі завершує комбінацію головою.

На більше «Карпат» не вистачило. В останні хвилини матчу «Ворскла» була ближчою до того, щоб забити четвертий гол, але виручив Богатінов.

Після трьох турів львівський клуб набрав одно очко і перебуває на дні турнірної таблиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *