ОСТАННІ НОВИНИ

На Сколівщині незаконно продали чотири земельні ділянки на півмільйона гривень

|
 

Через службову недбалість посадовця підрозділу Держземагентства державі завдано понад півмільйона гривень збитків. Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Львівській області.  

Прокуратурою Сколівського району порушено кримінальну справу стосовно посадової особи територіального підрозділу Державного агентства земельних ресурсів України за ч.2 ст. 367 КК України – службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки.

З’ясовано, що внаслідок неналежного виконання вказаним чиновником службових обов’язків, на території району незаконно продано іноземцям чотири земельні ділянки загальною площею 0,85 га для ведення сільського господарства. Вартість згаданих ділянок перевищує півмільйона гривень.

Нагадаємо, за такий злочин, відповідно до вказаної статті Кримінального кодексу України, передбачено позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися відповідною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 100 до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *