ОСТАННІ НОВИНИ

Дубневичу не сподобались висловлювання адвоката Тимошенко на його адресу

|

Депутат Львівської обласної ради Ярослав Дубневич надіслав лист народному депутату України, юристу Сергію Власенку, в якому висловив своє незадоволення щодо негативних висловлювань у його адресу в ефірі програми «Альбертенштейн» на телеканалі ТВІ.

Нижче подаємо повний текст листа:

«В ефірі програми «Альбертенштейн» телеканалу ТВІ Ви знову згадали у негативному контексті моє прізвище. Причому сплутали мене з моїм братом Богданом, неправильно його вимовили – насправді я не ДубнЄвіч, як висловились Ви, а Дубневич, – а крім того, вжили щодо мене образливих висловів: «я би Вас дуже просив ваші «брудні лапи» прибрати від імені Юлії Володимирівни Тимошенко», а також: «таких людей, які призупиняють один раз членство в партії, українці завжди називали простим словом «щур».  

Передусім вважаю, що негоже відомому адвокату припускатися таких серйозних помилок у своїх висловлюваннях, а тим паче, вішати ярлики на людей, які, повірте, є не меншими патріотами своєї держави, ніж Ви. Боюся, що ці помилки дехто може розцінити як вашу недостатню компетентність у своїх висловлюваннях. І не лише у стосунку до мене.

Хочу наголосити, що я ніколи не вказував про те, що на сьогодні є членом ВО «Батьківщина». Тож, буцімто, викривши мою позапартійність, Ви не відкрили ніякої Америки і нікого не спіймали на неправді. Натомість, членом партії Юлії Тимошенко сьогодні є мій брат Богдан, який, власне, і довів це Вам у відкритому листі на вашу адресу.

Так, дійсно я обирався до Львівської обласної ради за списком партії «Відродження». Але це стало наслідком мого виключення з ВО «Батьківщина» «тушкою» Іваном Деньковичем, а також і тим, що у 2010 році самовисуванці, відповідно до чинного законодавства, не могли стати депутатами обласної ради. Зауважу, що в обласну раду я обирався не задля того, щоби протирати там штани, як це, на жаль, робить чимало депутатів Верховної Ради, а для того, щоби і словом, і ділом допомагати своїм виборцям. І найкраще про результати моєї дворічної депутатської діяльності можуть розповісти мешканці мого виборчого округу, а також Мостищини і Самбірщини. Якщо Вам це справді цікаво, то можете з’їздити у згадані райони і порозмовляти з ними.

А щодо того, що я був представником «Укрзалізниці» у Верховній Раді», то хочу зауважити, що став ним я у 2008 році, коли прем’єр-міністром була Юлія Володимирівна Тимошенко, і пішов з цієї посади невдовзі після зміни влади в Україні.

Я є цілком самодостатньою людиною, яка ніколи не трималася за ніякі посади. А найкращим свідченням «любові» до мене з боку нинішньої влади та всіляких «тушок», Ваших колишніх колег по фракції, є тривалий пресинг, якому вона піддає засноване мною підприємство Корпорацію «Колійні ремонтні технології».

Вважаю також, що відповідно до поширених стандартів, на передачах такого штибу з Вашого боку та боку каналу ТВІ слід би було ініціювати участь у студії у якості співрозмовників і тих, кого Ви так ретельно обговорюєте і обмовляєте в негативних контекстах уже упродовж тривалого часу», – йдеться у листі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *