ОСТАННІ НОВИНИ

У серпні львів’яни ознайомляться з «Ліричними відступами» Наталії Павлюк

|

1 серпня 2012 року о 18:00 год. в кав’ярні-галереї «Штука» відбудеться відкриття першої персональної виставки львівської художниці Наталії Павлюк «Ліричні відступи». Виставка триватиме до 31 серпня, щодня з 9:00 до 22:00 год., вхід вільний. Про це повідомляють організатори заходу.

Персональна виставка Наталії Павлюк – репрезентація її творчих досягнень, індивідуального художнього почерку, завдяки якому мисткиня яскраво розкриває глядачеві своє бачення світу, певних проблем. „Ліричні відступи” в її розумінні – це так звані паузи в стрімкому русі повсякденного життя. Вони зігрівають своєю енергетикою і, незважаючи на інтенсивний колорит, заспокоюють.

Цю невеличку серію робіт художниця почала писати взимку – коли навколо було похмуро, а в душі буяли літні барви. Загалом це 15 яскравих картин – натюрмортів і жіночих портретів – різних, але водночас тісно взаємопов’язаних своєю естетичною досконалістю, яка орієнтує на відчуття спокою, впевненості і оптимізму. Для Наталі Павлюк зображення образу дівчини з квітами – це не лише гармонійне поєднання, яке приносить візуальну насолоду, а й певна філософія, яка апелює до відродження позитивних емоцій, почуттів.

Насичена живописна манера виконання, сформована під впливом художньої освіти (Львівська національна академія мистецтв, кафедра дизайну костюма), активної участі в мистецькому середовищі (участь у Міжнародних і Всеукраїнських конкурсах та виставках), а також багатогранності інтересів мисткині (мода, фотографія, музика, література) визначає своєрідність її творчості. Використовуючи сталі жанри живопису, вона пронизує їх своєю невидимою психологічною ниткою, сповнюючи свої роботи легкою таємницею.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *