ОСТАННІ НОВИНИ

"Карпати" на власному полі зазнали розгрому від "Іллічівця"

|

Старт нового сезону став для львівських “Карпат” провальним. Не допомогло навіть повернення на стадіон “Україна”. Саме нефартовістю для команди нової “Арени-Львів” керівники клубу аргументували провал у нинішньому сезоні. Як Петро Димінський зі своїм партнером пояснять 1:5 від “Іллічівця”, поки тяжко видумати.

У грі з “Іллічівцем” “Карпати” не грали. Не було на полі команди. Парадоксально, але факт, бразилець Лукас бився на полі, неначе він виріс в цій команді і йому болісно програвати. Чому не було комадної гри в “Карпатах”, має пояснювати Павло Кучеров.

Те що з командою щось не так, було зрозуміло ще в матчі 1 туру з “Волинню”, але тоді львів`янам пощастило. З Луцьку вони відвезли одне очко. З “Іллічівцем” весь фарт зник. До того ж кілька м`ячів у свої ворота привіз Богатінов. “Іллічівець” же грав невимушено і доволі просто забивав свої голи. Протягом чотирьох хвилини у ворота “Карпат” влетіло три м`ячі. Вже на 16-й хвилині було зрозуміло, як закінчиться гра. Одна інтрига – з яким рахунком програють господарі.

Команда Миколи Павлова, який спостерігав за грою з трибуни, була на голову вище в усіх компонентах гри. Дубль у цьому матчі оформили Кравченко та Федотов, а ще один м`яч був забитий після рикошету пісдя удару Бутка.

Під кінець першого тайму “Карпати” на 10 хвилини запалили інтригу. Ксьонз відквитав один гол і ще через хвилину міг скоротити рахунок до мінімуму, але не пробив Худжамова. У другому таймі “Карпати” не зуміли переламати хід гри, а маріупольці забили ще два голи.

Рахунок у цьому матчі міг бути і зовсім непристойним для “Карпат”, але Таргамадзе та Окріашвілі “мазали” із забійних позицій. Але й 1:5 для свисту трибун після фінального свистка для “Карпат” вистачило. Очікував, що після такої гри в.о головного тренера Павло Кучеров подасть у відставку, але він і словом не обмовився. Хоча не виключено, що у “Карпатах” зміни в тренерському штабі будуть, на стадіони був присутній екс-тренер “Волині” Віталій Кварцяний…

champion.com.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *