ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові «з молотка» підуть ще 20 земельних ділянок

|

У вересні у Львові на аукціон винесуть 20 земельних ділянок площею понад 35 га. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин.

Відтак, з молотка підуть ділянки: Величковського, 16-18; Демнянська; Ковельська, 108а; Липова Алея – Стуса; Кульпарківська, 226-г; Щирецька – Ряшівська (проектована); Сяйво, 2; Рахівська; дві ділянки на Північній в промзоні «Сигнівка»; Земельна (проектована)- Мележа (проектована) в північно-східній промзоні; три ділянки на Трускавецькій – Академіка Підстригача; дві ділянки на Роксоляни; Шевченка, 358 – Лушпинського,18; Т. Шевченка, 311-а; Пасічна – Пирогівка.

Загальна ринкова вартість цих земель складає близько 175 млн гривень.

«У середині вересня буде аукціон. Це вже другий аукціон цього року. Серед тих земельних ділянок 17 старих. Є 3 нові земельні ділянки, які ми затвердили минулої сесії», – зазначив начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР Михайло Бокало.

Так, ці земельні ділянки призначені для будівництва багатоквартирних житлових будинків, готельних комплексів, виробничо-адміністративних об’єктів, закладів торгівлі, адміністративно-офісних будівель, об’єктів промисловості тощо.

Як додав Михайло Бокало, окрім аукціону у вересні, цьогоріч ще організовуватимуть аукціонні продажі землі. Щодо 21-ї земельної ділянки ще здійснюється підготовка технічної документації до продажу.

Нагадаємо, цього року, в лютому, у Львові з аукціону було продано 4 земельні ділянки площею майже 6 тис. м кв. на загальну суму 5 млн. 216 тис. гривень. Зокрема, це землі на Вашингтона, 3 – Зелена; Гетьмана Полуботка – Соняшникова; Наукова, 26; Паровозна,9 – Яворницького. 

Фото: PHL 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *