ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині екологи призупинили виробничу діяльність 11 об’єктів

|

Державна екологічна інспекція Львівщини підвела підсумки діяльності за перше півріччі 2012р., Так, інспекційними підрозділами Держекоінспекції у Львівській області протягом звітного періоду проведено 1778 перевірок додержання вимог природоохоронного законодавства. На порушників природоохоронного законодавства складено 1228 протоколів. Про це повідомляє прес-служба ДЕІ у Львівській області.

До адміністративної відповідальності у вигляді штрафів притягнуто 868 посадових осіб і громадян на суму 251,984 тис. грн. З порушників стягнуто 191,029 тис. грн.

На відшкодування збитків, заподіяних державі внаслідок порушення вимог природоохоронного законодавства, відповідачам пред’явлено 112 претензій та позовів на суму 43699,247 тис. грн., відшкодовано 63 на суму 891,588 тис. грн.

За порушення вимог природоохоронного законодавства призупинялася виробнича діяльність 11 об`єктів.

Держекоінспекція у Львівській області провела дві комплексні перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства на Добротвірській ТЕС, ЛМКП «Збиранка», що належать до «Переліку 100 об’єктів, які є найбільшими забруднювачами довкілля в Україні».

Ретельно здійснювався систематичний контроль за додержанням вимог природоохоронного законодавства на підприємствах та об’єктах, які є основними забруднювачами довкілля Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *