ОСТАННІ НОВИНИ

Футболісти Львівського училища фізкультури приїхали з Австрії з перемогою

|

Футбольна команда Львівського училища фізичної культури (гравці 1998 р. н.) взяла участь у традиційному міжнародному турнірі «Кубок Верхньої Австрії», який 9-14 липня 2012 р. приймав австрійський Велс. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Команда виступала під брендом ФК «Карпати», з яким училище має договір про співпрацю і створило академію футболу «Карпати».

На груповому етапі хлопці переграли Венесуельську академію футболу з рахунком 4:0, клуб WSC/Herthaз Авсрії – 2:1, розгромили швейцарську AmmeTeam – 12:0 та австрійську ATSVSattleadt – 6:1. Команда з максимальною кількістю очок 12 та з чудовою різницею голів 24:2 посіла І місце.

У зв’язку з тим, що у віковій категорії «D», де виступала команда, було лише 5 учасників, ігри play-off відбулися з тими ж командами. Отож, у півфіналі «Карпати» переграли WSC/Hertha – 5:0, а у фіналі ще раз довели свою перевагу над швейцарцями – 4:0.

До Львова хлопці привезли красень-кубок, яким поповнили вже до того немалу колекцію нагород, завойованих на цьому турнірі. Адже команди училища, завдяки сприянню Олександра Круша, беруть участь у турнірі «UpperAustriaCup» з 1993 р.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *