ОСТАННІ НОВИНИ

Вже наступного тижня декілька львівських маршруток матимуть GPS-навігатор

|

Наступного тижня кілька міських автобусів працюватимуть з GPS-навігацією у тестовому режимі. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Наразі перевізники Львова обирають між двома компаніями, що можуть забезпечити міський транспорт навігаторами. Наступного тижня кілька автобусів попрацюють з їх обладнанням у тестовому режимі для прийняття остаточного рішення.

Як зазначають в управлінні транспорту і зв’язку ЛМР, термін визначення фірми з облаштування міських маршруток GPS-навігаторами залежить від самих перевізників. «Учора була проведена чергова нарада. Перевізники зараз вагаються, тому що є цікаві пропозиції з комерційної та технічної точки зору від двох компаній. Перевізники, які виявлять бажання, за свої кошти встановлять до кінця цього тижня навігатори на якісь пробні автобуси та дадуть доступ управлінню транспорту. Тобто, наступний тиждень ми поїздимо в тестовому режимі. Спробуємо, як працює ця програма, які звіти отримуватимемо. На основі цього 30 липня буде прийнято кінцеве рішення і буде обрана компанія, що облаштовуватиме навігації у всіх транспортних засобах», – пояснив заступник начальника управління транспорту і зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

Нагадаємо, GPS-навігатори встановлюватимуть для того, щоб водії не відхилялися від графіку руху, а також щоб фіксувати, скільки автобусів їздить на маршрутах.

Зокрема, у договорах з кожним оператором зафіксовано, що вони зобов’язані обладнати за свій кошт автобуси системою навігаторів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *