ОСТАННІ НОВИНИ

Змінено графік прийому керівництва Держфінінспеції на Львівщині

|

Державна фінансова інспекція у Львівській області повідомляє, що у зв’язку із кадровими змінами у керівному складі інспекції змінено графік особистого прийому громадян та представників організацій. Про це йдеться у повідомленні інспекції.

Відтепер начальник Держфінінспекції у Львівській області Диба М.І. проводить особистий прийом щомісяця у другий і четвертий понеділок, перший заступник начальника держфінінспекції Дзямба Ю.В. – у перший понеділок, щовівторка і щоп’ятниці, заступник начальника держфінінспекції Кроляк Р.Й. – утретій понеділок, щосереди та щочетверга.

Час прийому – з 900 до 1800 ( у п’ятницю – до 1645).

Для вдосконалення і пришвидшення процесу розгляду питань і проблем, що турбують громадян, а також раціонального використання робочого часу запроваджено запис громадян та представників організацій на особистий прийом за телефоном приймальні 272-15-31.

Крім того, нагадуємо, що в Держфінінспекції у Львівській області діє «телефон довіри». Зі скаргами, запитаннями та пропозиціями можна звертатися за номером 272-80-58 (сектор внутрішнього аудиту). Також можна телефонувати за номером (044) 425-38-18 в Державну фінансову інспекцію України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *