ОСТАННІ НОВИНИ

За хабар на умовний термін засудили посадовців Держтехногенбезпеки

|

Набув законної сили вирок Сихівського районного суду Львова стосовно заступника начальника одного з управлінь та головного інспектора Головного управління Державної інспекції техногенної безпеки у Львівській області, які вимагали та одержали хабар від представника комерційної структури за зняття запобіжного заходу у вигляді обмеження використання виробничого приміщення. Про це інформує прес-служба УСБУ у Львівській області.

У грудні 2011 року співробітники СБУ затримали зловмисників «на гарячому» біля будівлі Державної інспекції під час одержання 5 тисяч гривень хабара.

Суд визнав вказаних посадових осіб винними у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України, і призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 5 років з конфіскацією всього особистого належного їм майна і забороною обіймати посади в органах державного контролю строком на два і один рік відповідно, встановивши іспитовий строк два роки кожному. Крім того, вказаних посадовців позбавлено спеціальних звань – підполковник та старший лейтенант служби цивільного захисту.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *