ОСТАННІ НОВИНИ

У садку-школі «Малюк» зробили 30 % ремонту системи опалення

|

У Львові тривають ремонти міських навчальних закладів. Зокрема, у садку-школі «Малюк» зроблено близько 30 % капітальних ремонтів системи опалення. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У «Малюку» вже два тижні тривають капітальні ремонти системи опалення. Зроблено приблизно 30% усіх робіт. Заплановано ремонт мереж холодного та гарячого водопостачання.

«У садочку «Малюк» проводять планові ремонтні роботи. У минулі роки зробили ремонт даху, зробили великий об’єм роботи по заміні вікон. Цього року ремонтують систему опалення. У цілому цього року на ремонтні роботи буде виділено до 300 тис. грн. І цей садочок з кожним роком стає все кращим. Що мені приємно – до тих коштів, які виділяються з міського бюджету, також долучаються і батьки. Певні ремонти вони роблять власним коштом, я за це їм дякую. Є моральна відповідальність, тому що і місто допомагає, і тоді батьки долучаються. Це є нормальне партнерство», – зазначив під час виїзного брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

На 2012 рік у міському бюджеті на ремонт інженерних мереж, водопостачання та каналізації у садку-школі «Малюк» виділено 279 тис. 300 грн. У 2010 році за кошти міста тут замінено вікна на суму 199,81 тис грн. У 2011 році – проведено капітальний ремонт даху на 149,21 тис грн.

Як розповіла в. о. начальника управління освіти ЛМР Катерина Гороховська, на сьогоднішній день у всіх школах та садочках влітку проводяться ремонти відповідно до наявних коштів. Зокрема, цього літа буде здійснено ремонти у дитячих садках на вул. Рильського, вул. Чукаріна, вул. Зубрівській,  вул. Кульпарківській та ін. Найпоширеніші види робіт – ремонт харчоблоків, опалювальної системи, електрообладнання, дахів тощо.

Довідка

У садку-школі «Малюк» навчається 259 дітей, з них 103 дитини у школі (4 класи) та 156 дітей у садку (5 груп). Школа заснована у 1971 році.

Тут діють гурток теквандо; хор, який брав участь у фестивалі в Болгарії; танцювальний гурток; екологічно-природничий гурток, члени якого посіли друге командне місце на міській конференції з екології. Садок-школа працює в режимі тематичних тижнів, які завершуються тематичними загальноміськими святами.

Минулого року учні школи здобули три золотих колоски в природничому конкурсі «Колосок» та посіли три призові місця у математичному конкурсі «Кенгуру». Школа брала участь в голландському проекті «Перший пролісок».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *