ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради вимагають, аби місцеві регіонали висловили своє ставлення до ”мовного” законопроекту

|

Депутати Львівської обласної ради  Андрій Корнат та Олександр Ганущин (фракція Народного Руху України у Львівській обласній раді), як представники громади Львівщини, скерують депутатські звернення до представників Партії регіонів у місцевих радах Львівщини із пропозицією оприлюднити своє ставлення щодо ухвалення Закону України „Про засади державної мовної політики”. Про це вони повідомили дев’ятого липня під час прес-конференції у Львівській обласній раді на тему: „Як спонукати представників Партії регіонів у місцевих радах Львівщини висловити рішучий протест діям зрадників у Верховній Раді”, інформує прес-служба ЛОР.

Депутати Львівської обласної ради звернуться до депутатів місцевих рад, як до представників самоврядного органу, що його обрали для захисту інтересів мешканців, зокрема, конституційного права на єдину державну мову. Вони пропонують оприлюднити своє ставлення щодо ухвалення Закону України „Про засади державної мовної політики” та висловити рішучий протест діям українофобів і зрадників із Верховної Ради. Також депутати обласної ради пропонують депутатам місцевих рад вийти з фракції (групи) Партії регіонів, оскільки своїми діями та політична сила зрадила інтереси українського народу.

Якщо ви є членом Партії регіонів, прошу, згідно зі ст. 6 Закону України „Про політичні партії в Україні”, припинити своє членство в ній, – зазначають Андрій Корнат та Олександр Ганущин у своєму депутатському зверненні.

Таке звернення буде скеровано 175 депутатам місцевих рад Львівщини. Відповіді на них депутати обласної ради обіцяють оприлюднити у ЗМІ.

             

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *