ОСТАННІ НОВИНИ

Платіні подякував Львівщині за добре проведене Євро-2012

|

Президент УЄФА Мішель Платіні надіслав подяку голові Львівської облдержадміністрації Михайлові Костюку за хорошу організацію та проведення у Львові матчів чемпіонату Європи з футболу УЄФА Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.  

«Після проведення трьох виняткових футбольних матчів у Львові, перегорнуто ще одну сторінку чемпіонату Європи з футболу УЄФА Євро-2012. 

Як голова Львівської обласної державної адміністрації, Ви особисто відіграли дуже важливу роль у забезпеченні проведення турніру на належному рівні. Вважаю, що настав час висловити Вам глибоку подяку від імені виконавчого комітету УЄФА та від себе особисто за хорошу організацію та проведення у Львові футбольних матчів Євро–2012.

Особливо хочу привітати Вас з високим рівнем координації організаційних заходів та забезпечення належного рівня безпеки під час проведення футбольних матчів. Безсумнівно, Ви зробили великий внесок в успішне проведення Євро-2012, який є синонімом європейського футбольного свята.

Хочу ще раз подякувати Вам за високий рівень організації турніру у місті Львові та запевнити Вас, пане голово, у своїй глибокій повазі», – йдеться у зверненні Мішеля Платіні.

Фото: Львівський портал  

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *