ОСТАННІ НОВИНИ

«Віртуози Львова» завершили концертний сезон

|

Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» завершив цьогорічний концертний сезон у Львівській обласній філармонії унікальним концертом. Про це розповіли організатори проекту.

Відтак, кожен із учасників колективу сольно з оркестром виконав найкращі та найпопулярніші твори репертуару «Віртуозів Львова».

За словами директора Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова»  Ростислава Бурка, оркестр працює у різних стилях класичної музики, і щоб зацікавити молодь своєю музикою «Віртуози»  вдаються до креативних проектів.

Також,  львівських «Віртуозів» добре знають закордоном. Зокрема колектив концертував в Данії, Німеччині, Швейцарії, Італії, Ватикані, Чехії, Словаччині, Польщі, Бельгії, Ізраїлі та Еквадорі.

«Нещодавно оркестр повернувся із Колумбії. Цей тур збирав великі аудиторії – більше трьох тисяч слухачів. За 14 концертів Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» 10 тис. колумбійців дізналися, про Україну та Львів. Люди, вдруге відвідуючи концерт, ділилися враженнями: «Я знайшов на карті Львів», – розповів Ростислав Бурка.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *