ОСТАННІ НОВИНИ

Двірники поступово переходять до звичного режиму прибирання вулиць

|

Двірники починають повертатися до звичного режиму прибирання вулиць Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на голову Галицької РА Ірину Маруняк. 

«Практично ми повернулися до звичного режиму роботи, адже людей у центрі міста уже не є так багато. Продовжуємо миття тротуарів на пр. Свободи, вул. Дорошенка, пл. Ринок. Можливо, у день фінального  футбольного матчу буде потреба скерувати більше людей до прибирання у центрі. Ми до цього готові», – зазначила вона. 

Як розповіла Ірина Маруняк, після проведення останнього матчу у Львові щодня з Галицького району вивозиться близько400 мкуб. сміття, що значно менше, ніж у матчеві дні. Загалом за період з 7 до 26 червня з центрального району міста вивезено7426 мкуб. сміття, зокрема із фан-зони –805 мкуб.

Станом на сьогодні близько 280 двірників у центральній частині міста працюють у двозмінному режимі: з 5:00 до 13:00 год. та з 13:00 до 22:00 год.. Залучено 10 одиниць техніки. Окремо фан-зону прибирають працівники та техніка фірми «АВЕ Львів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *