ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівтеплоенерго» проводить повну реконструкцію двох котелень

|

Після закінчення опалювального сезону 2011-2012 років ЛМКП «Львівтеплоенерго» активно приступило до підготовки об’єктів теплопостачання до нового опалювального сезону 2012-2013 років. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Наперед були сформовані графіки ремонтних робіт, визначено об’єкти, де проводитимуть роботи, визначено ремонтні бригади, які виконуватимуть дані роботи та кошти, які буде витрачено»,- розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Зараз, зокрема, триває реконструкція котелень на вул. Окружна,44 та Стефаника,9.

Як повідомив Володимир Штейбарт, котельня на вул. Окружна,44 була передана «Львівтеплоенерго» від Львівської залізниці разом з ще сімома котельнями, що на вул.. Шевченка,144, Кордуби,12, Городоцька,215, Єрошенка,4, Івасюка,19, Богуна,15, Горбачевського,4. Ці котельні подавали опалення до 53 житлових будинків.

«Обладнання котельні не було придатним до експлуатації і працювати на ньому було надзвичайно складно. Котли протікали і фактично не виконували свою функцію. Тому було прийнято рішення провести повну реконструкції котельні і поміняти усе обладнання в котельні та провести заміну тепломережі, яка іде від неї», – зауважив він.

За словами тепловиків, котельня подає лише опалення до 11 житлових будинків. Роботи з реконструкції цієї котельні триватимуть до початку опалювального сезону. Вартість робіт становить близько 700 тис. грн.

На всю ремонтну кампанію з підготовки об’єктів теплопостачання до опалювального сезону 2012-2013 років ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує витратити 34 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *