ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Комарна відвоювали 8 млн. гривень на свою школу

|

Сьогодні, 27 червня, мешканці міста Комарно, що на Городоччині, пікетували Львівську обласну адміністрацію з вимогою не допустити переведення коштів, виділених на ремонт школи. Про це повідомляє прес-служба депутата Львівської обласної ради Ярослава Дубневича.

Близько 50 учасників пікету закликали керівництво Львівської обладміністрації та депутатів Львівської обласної ради виділити обіцяні гроші на добудову Комарнівської ЗОШ I-III ступенів. Пікетувальники тримали в руках плакати з закликами «Керівники влади, а ваші діти вчаться у такій школі, як у м. Комарно?», «Владо, куди поділися гроші з добудови школи в м. Комарно?» та інші.

До учасників пікету вийшов голова Львівської обласної державної адміністрації, який, вислухавши їхні заклики, запевнив, що кошти, необхідні для завершення ремонту та добудови школи, близько 8 млн грн, таки будуть знайдені. Зокрема, за його словами, перша частина коштів надійде уже на початку липня.

Також, разом з мешканцями Комарна участь в пікеті взяли депутати Львівської обласної ради від Городоччини Юрій Візняк, Леся Байко та Ярослав Дубневич, які подякували мешканцям Комарна за активну громадянську позицію

«Щойно стало відомо про те, що кошти, які передбачались на цей об’єкт, можуть бути скеровані в інший район, ми проінформували громаду, спільно зібралися і вирішили вдатися до дій на захист інтересів Комарно. Адже мовчати за такої ситуації не можна»,  – повідомив Ярослав Дубневич.

Депутат сказав, що  для того, аби зробити необхідний мінімум і привести школу до стану, коли вона зможе прийняти дітей 1 вересня, потрібно близько 8 млн гривень.

«Паралельно ми, обласні  депутати разом із директором школи  Іваном Вовком і технічною групою займемося доопрацюванням проекту  школи, адже потрібно зробити невеличкі  технічні поправки, щоб навчальний заклад встигнути відкрити вже 1 вересня.  Окрім того, будемо відстежувати, як виконуються обіцянки обласної адміністрації  та інформуватимемо про це громаду», – відзначив депутат.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *