ОСТАННІ НОВИНИ

Частина Львова на місяць залишиться без гарячої води

|

З 2 до 23 липня ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводитиме гідравлічні випробування магістральних теплових мереж від ТЕЦ-1 (І тепловивід). Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Щороку ми проводимо гідравлічні випробування теплових мереж з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також для перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів. У кінці квітня було проведено гідравліку магістральних теплових мереж у Шевченківському, Сихівському та Личаківському районах. Завдяки злагодженій і понаднормовій роботі працівників підприємства, відновити подачу гарячої води у ці райони вдалося швидше встановлених термінів. Сподіваємося на успішне проведення гідравлічних випробувань тепломереж у Франківському районі також», – розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

У зв’язку з гідравлікою, з 2 липня буде припинено подачу гарячої води мешканцям Франківського району (вулиці Наукова, Володимира Великого, Стрийська, Лазаренка, Сахарова, Єфремова та прилеглі до них вулиці), Сихівського району (вул. Енергетична, Карманського, кінець вул. Стрийської від вул. Хуторівка до автовокзалу) та вул. Тернопільська, Мишуги, Ярославенка, Угорська, Карбишева, Дністерська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *