ОСТАННІ НОВИНИ

Тепер Януковича у Львові порівняли з Гітлером

|

Уся центральна частина міста Львова заклеєна листівками з закликом бойкотувати режим Януковича. На фото зображене тіло Адольфа Гітлера з головою Віктора Януковича на фоні стадіону НСК “Олімпійський”, а також написано “Do not repeat mistakes of 1936. Let’s boycott Yanukovych regime in Ukraine!”, що в перекладі означає “Не повторимо помилки 1936 року. Бойкот режиму Януковича в Україні!”.

Як пише Gazeta.ua, ці афіші можна побачити на сіті-лайтах, дорожніх знаках, стінах, фан-зоні, транспортних зупинках та інших місцях, повідомляє кореспондент ІА “Прометей”. Листівки підписані адресою “opir.info”, що імовірно вказує на те, що матеріал по місту розповсюджує рух “Автономний Опір“.

Кореспондентові ІА “Прометей” вдалось сконтактуватись з представниками руху та взяти у них коментар:

«Насправді дійсно важко порівнювати Януковича з Гітлером, адже Адольф Алоїзович вів порівняно скромне життя і, не дивлячись на невиконання передвиборчих обіцянок, підняв рівень життя німців. А все інше, як ми бачимо, дуже схоже на політрепресії, посилення влади олігархату, а нещодавні вибухи в Дніпропетровську нагадують ситуацію з підпалом Рейхстагу, як це було в 1933 році. Все це наводить на роздуми. А Гітлер – це ярлик фашизму, авторитаризму, диктатури і багатьох інших поганих речей. Середній споживач думає стереотипами, тому в цьому випадку цей малюнок є підходящим» –  сказав представник Автономного опору.

На початку проведення Эвро-2012 у Львові з`явилися листівки, на яких Януковича порівнювали з екс-лівійським диктатором Муамаром Каддафі.

Фото:  ІА “Прометей” 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *