ОСТАННІ НОВИНИ

«ФІАКР» порушує умови угоди про перевезення - Кужелюк

|

Фірма-перевізник  «ФІАКР», яка обслуговувала маршрут № 18,  відкрито порушує умови договору. 18-та маршрутка з’єднувала мікрорайон Кривчиці із центром міста, також вона їхала на ринок «Південний» та вул. Городоцьку. Зараз маршрутки узагалі нема, замість неї перевізник, фірма «ФІАКР», запровадила самовільно нову маршрутку під номером 39. Про це повідомили мешканці вулиці Дорога Кривчицька.

 «18-та маршрутка з’єднувала мікрорайон Кривчиці із вулицею Стрийською, ринком «Південний», а також вул. Городоцькою, тепер же 39-й маршрут їздить за схемою – Кривчиці – вул. Шота Руставелі- Новий Львів – Сихів. Ми хочемо, щоб він їхав за старою схемою. Але це не найгірше,  увечері, після 20-ї години, на 39-ту маршрутку годі сісти, її просто немає, маршрутка не їздить, тому з вулиці Личаківської люди мусять іти пішки на Кривчиці», – скаржиться пан Іван.

 Депутат ЛМР  по цьому округу Юрій Кужелюк говорить, що це не вперше люди скаржаться на цього перевізника. За словами міського обранця, люди уже писали звернення у різні інстанції, перекривали дорогу, пікетували міську  раду, а також отримали обіцянки від начальника міського управління транспорту, що у них буде належне транспортне забезпечення, але результату нема. «Доки містом правитиме не міська влада, а транспортна фірма «ФІАКР? – запитує Юрій Кужелюк. – На неї зовсім немає жодної управи. Крім того, коли мешканці звертаються до перевізника, то їм цинічно брешуть, що все нормально. Відтак люди зараз хочуть писати звернення до лідера партії, що має більшість у міській раді».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *