ОСТАННІ НОВИНИ

У Рясне-1 невдовзі завершать реконструкцію басейну-довгобуду

|

У СЗШ №92, яка розташована в мікрорайоні Рясне-1, невдовзі реконструюють басейн-довгобуд. Про це сьогодні  повідомив депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об`єднання «Свобода» Андрій Хомицький, інформує прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Як повідомив депутат-свободівець, він неодноразово звертався із депутатськими запитами до міського голови щодо вирішення проблеми реконструкції басейну-довгобуду.

«Ще з 2007 року басейн школи №92 є на реконструкції. Упродовж цього часу з міського бюджету виділено 1,7 млн. грн., за які можна було б побудувати новий сучасний басейн. Аби завершити реконструкцію басейну-довгобуду під час цьогорічного бюджетного процесу, я ініціював виділення 600 тис. грн. Невдовзі мають завершитися тендерні процедури щодо визначення підрядника, який безпосередньо займатиметься упорядкуванням басейну. Сподіваюся, що ще до кінця цього року підрядник, який виграє тендер, відновить покриття та проведе необхідні внутрішні роботи, і вже в наступному навчальному році школярі матимуть змогу займатися водним спортом у новому басейні», – зазначив Андрій Хомицький.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *