ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові знову розпочали ремонт доріг

|

Цього тижня у Львові ремонтуватимуть ділянки доріг на вулицях Залізняка, Широкої та Архипенка.Масштабніші ремонти доріг планують на другу половину липня після проведення тендерів. Цю інформацію передає прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, зараз тривають роботи щодо ремонту дороги на вул. Залізняка, який планують закінчити до 1 серпня.

Ремонт вул. Залізняка передбачено на ділянці від вул. Коновальця до вул. Антоновича.

Наразі вже виконано понад 30% загальних робіт.

Так, ремонт передбачає перемощення колотого каменю із влаштуванням бетонної подушки –1420 м.кв., мощення тротуарною плиткою –2500 м.кв. (з обох сторін). Також передбачено заміну випусків водопостачання та каналізації, влаштування футлярів електромереж.

Так, на сьогодні, ЛМКП «Львівводоканал» виконав понад 80% робіт із заміни мереж.

Також тут покладено 15 футлярів для електромереж та встановлено бордюри.

Крім того, на цій вулиці обіцяють зробити велосипедну доріжку.

Зараз над ремонтом дороги працює 20 осіб.

У Залізничному районі цього тижня ремонтуватимуть вул. Широку. Повністю заасфальтують ділянку від церкви до ринку, загальною довжиною3368 м.

Триває також ремонт вул. Архипенка на ділянці від вул. Ш. Руставелі до вул. Самійленка, де «Львівгаз» проводить заміну аварійного газопроводу.

У Сихівському районі в липні відремонтують вул. Навроцького та Пимоненка. Повністю відновлять600 мпокриття на вул. Жовківській у Шевченківському районі. Також тут планують ремонт пішохідних доріжок на вул. Татарбунарській, Грінченка, 8 та Шевченка, 346.

У Галицькому районі міста замінять асфальтне покриття на бруківку на вул. Ляйнберга.  Цього літа також відремонтують дороги на вул. Коперника і Тарнавського.

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *