ОСТАННІ НОВИНИ

Під час Євро потужність львівського летовища зростала у чотири рази

|

З 7 по 18 червня, в дні коли Львів приймав матчі єврочемпіонату, новий термінал міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького прийняв більше 600 авіарейсів. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів генеральний директор львівського аеропорту Роман Гонтарев.

За його словами, така кількість прийнятих літаків у чотири рази перевищує середній показник звичайної роботи аеропорту. «Завдяки ефективній і злагодженій роботі всіх структурних органів – прикордонної служби, митної, львівського регіонального центру управління повітряним рухом, всі обслуговування рейсів та пасажирів відбувались без затримок», – сказав Р.Гонтарев.

Станом на сьогодні, за його словами, від початку Євро львівське летовище загалом прийняло більше 900 авіарейсів.

«Літаки прибували з 10 країн Європи. Здебільшого це були літаки з країн-учасників Євро-2012, тобто з Португалії, Данії та Німеччини. А також були судна з уболівальниками з Чехії, Польщі, Австрії та Білорусії. З таких країн ми приймали літаки у всі дні. Окрім того, за цей час летовище прийняло 8 літаків середнього та дальнього сполучення, тобто класу «D», – сказав гендиректор аеропорту «Львів».

Роман Гонтарев також повідомив, що у період Євро, до 18 червня, аеропорт прийняв біля 40 тисяч пасажирів, а станом на сьогодні – 50 тисяч авіапасажирів.  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *