ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна рада вимагає від Януковича відсторонити Костюка

|

Депутати Львівської обласної ради звернулися до Президента України з вимогою відсторонити від займаної посади голову Львівської ОДА Михайла Костюка і провести неупереджене розслідування фактів корупційних дій голови ЛОДА, викладених у розслідуваннях львівської газети “Експрес”.

За таке звернення проголосували 70 депутатів, повідомляє кореспондент «Львівського порталу» із сесійного залу ЛОР.
“Ми депутати Львівської обласної ради, вважаємо, що Президент як гарант додержання Конституції України, …повинен негайно відреагувати на факти, оприлюднені в газеті “Експрес”, відтак від Президента України вимагаємо негайно відсторонити із займаної посади М.Костюка та забезпечити об`єктивне та неупереджене розслідування корупційних діянь пана Костюка під час його перебування на посаді гендиректора “Укрзалізниці” та голови ЛОДА.
Як вказано у зверненні, викладені у публікаціях газети факти з високою ймовірністю свідчать про причетність до операцій з відмивання коштів М.Костюка.

“Про наявність корупційних зв`язків між комерційною фірмою та паном Костюком вказує те, що одне із підприємств, яке підозрюють у відмиванні коштів, стало генпідрядником будівництва готелю “Станіславський”, власником якого є дружина М.Костюка”, – вказано у зверненні.
У документі зазначено, що це не єдиний випадок, який вказує на несумісність дій Костюка зі статусом держслужбовця та представника виконавчої влади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *