ОСТАННІ НОВИНИ

Через недотримання вимог щодо охорони праці працівник залишився інвалідом 3 групи

|

Прокуратурою  міста Львова порушено кримінальну  справу стосовно виконроба ТзОВ «Спецбудмоноліт», який неналежно виконував свої посадові обов’язки із забезпечення охорони праці на виробництві, що й призвело до нещасного випадку. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Львова.

З’ясовано, що вказаний посадовець не проконтролював встановлення належного риштування та необхідних засобів індивідуального захисту для працівників, внаслідок чого будівельник впав з висоти3,5 м. 

Потерпілий, отримавши травми середньої важкості, залишився інвалідом 3 групи.

Вказана кримінальна  справа порушена за ч.1 ст. 272 КК України, санкція якої передбачає, обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Слід відзначити, що органами прокуратури м. Львова продовжується  розслідування кримінальної справи за фактом вибуху на ЗАТ «Вторкольормет», внаслідок якого загинув 1 працівник та ще 4 отримали опіки різного ступеня важкості.

Окрім цього, судом уже розглянуто порушену прокуратурою міста Львова кримінальну справу стосовно службової особи УА СП «Галка ЛТД», через недбалість якої також травмувався працівник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *