ОСТАННІ НОВИНИ

Молодь Львівщини пройде історичними місцями Карпат

|

2-7 липня відбудеться навчальна мандрівка для молоді «Плай», маршрут якої пролягатиме визначними місцями Карпат. Організаторами заходу є Молодіжне Об’єднання «ГРАНІТ» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, захід відбуватиметься у формі мандрівного табору з елементами навчально-практичних завдань та випробування сили волі і духу. Маршрут пролягатиме місцями боїв корпусу УСС, тереном, де у період 1943-44 років діяла старшинська школа УПА «Олені», школа радисток, вишколювались бойові сотні УПА, а після 1944 року відбувались запеклі бої з румунськими, німецькими військами, а пізніше – з відділами НКВД. У районі маршруту збереглись численні залишки австрійських вузькоколійок.

Програма заходу передбачає навчання та лекції з виживання в складних умовах, туристичної техніки, маскування, самозарадності, історії визвольного руху.

Окрім фізичного навантаження, заплановано пересування пересічною місцевістю, бездоріжжям та в нічний час доби, довготривалі переходи, форсування річок.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *