ОСТАННІ НОВИНИ

У «Краковці» вилучили сигарет на 90 тисяч гривень

|

Сума вилученої в міжнародному автомобільному пункті пропуску “Краковець” контрабанди тютюнових виробів склала 90 тисяч гривень, повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Як повідомлялося раніше, сигарети було виявлено в пакетах з-під паливних брикетів з деревної тирси».

Спільна спеціальна оглядова група митників та прикордонників встановила, що завантаження товару було здійснено на складі міста Дрогобич Львівської області. А митні процедури було здійснено на митному пості «Городок». Під час огляду пломбувального тросу механічних розривів не виявлено.

В ході проведення поглибленого огляду транспортного засобу  встановлено, що серед вантажу «паливні брикети» в «BIG BAG» приховано тютюнові вироби, а саме: цигарки марок «Jin Ling» та «Classic» в кількості 12 тисяч пачок.

Загальна сума оцінки вилучених цигарок становить  90000 гривень.

За цим фактом було складено протокол про порушення митних правил.

У прес-службі вказують, що цей випадок можливого замитнення контрабандного товару на внутрішніх митницях прикордонники виявляють не вперше. Одним з дієвих способів попередження даного правопорушення та багатьох інших є ініціювання прикордонниками перед митниками проведення переогляду товарів, які пройшли митне забезпечення. 

Фото: Прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *