ОСТАННІ НОВИНИ

Фан-зони зібрали 5 мільйонів уболівальників

|

Досягненням Євро-2012 стала відвідуваність офіційних фан-зон в приймаючих містах – близько 5 млн людей. Таким чином зони вболівання двох приймаючих країн побили рекорд попереднього турніру 2008 року, який відбувся в Австрії і Швейцарії, у фан-зонах якої гостювало 4,2 млн людей. Про це заявив на прес-конференції в Києві директор турніру Маркіян Лубківський, повідомляє Інформаційний центр “Україна-2012”

«Загальна кількість відвідувачів фан-зон чемпіонату Європи 2012 року з футболу – майже 5 мільйонів. Це суттєво перевищило показник турніру чотирирічної давнини, який пройшов в Австрії та Швейцарії», – наголосив Лубківський.  «І це ще за три матчі до завершення турніру», – додав він. 
Водночас керівник Місцевого оргкомітету наголосив, що у рейтингу відвідуваності лідирують українські фан-зони.  Перше місце у щільності гостей Євро-2012 зайняла київська фан-зона. Загалом за всі дні турніру територію вболівання  на Хрещатику і Майдані Незалежності відвідало 1,2 млн людей, наголосив Лубківський. 
Найважливіше, за словами директора турніру, що за час роботи зон вболівання не було зафіксовано жодного інциденту і конфлікту, пов’язаного з протистоянням вболівальників. 

Нагадаємо, Євро-2012 побив рекорд відвідуваності. Фінальна частина чемпіонату Європи 2012 року з футболу зібрала найбільшу аудиторію в історії за підсумками групової стадії та чвертьфіналів – близько 1,3 млн (1 274 186) вболівальників.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *