ОСТАННІ НОВИНИ

На Пустомитівщині стартували змагання з футболу на Кубок Богдана Дубневича

|

У Пустомитівському районі Львівщини стартували змагання з футболу на Кубок Богдана Дубневича. Захід проводиться уперше, ініціював його депутат Львівської обласної ради Богдан Дубневич. Про це повідомила прес-служба депутата.

На Кубок Богдана Дубневича гратимуть загалом 97 команд у трьох категоріях — юнаки, дорослі і ветерани. Турнір триватиме аж до жовтня. Переможці отримають цінні призи.

Відкрилися змагання у неділю, 24 червня, матчами серед юнацьких команд, які одночасно відбулися на стадіонах у селах Давидів, Борщовичі та Ставчани.

„Ви погляньте, як багато в нас талановитої молоді, як вони технічно грають! У багатьох з цих хлопців є дорога у великий футбол”, — сказав у коментарі журналістам Богдан Дубневич.

„Вони, можливо, не мають великих тренерів, які б їх тренували, це все — хлопці-самоучки, але який гарний і видовищний сьогодні футбол”, — додав депутат.

Богдан Дубневич вже не перший рік підтримує розвиток футболу у районі. Він, зокрема, заснував фінансову допомогу для кожної з місцевих футбольних команд.

Крім того, футболісти завжди можуть розраховувати на допомогу Богдана Дубневича, коли заходить мова про пошиття нової форми, ремонт стадіонів тощо. Так, на завершальній стадії перебувають роботи зі здачі міні-футбольних полів із штучним покриттям у селах Підбірці, Борщовичі, Чижки, Давидів.

Фото: прес-служба депутата Львівської обласної ради Богдана Дубневича

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *