ОСТАННІ НОВИНИ

До опалювального сезону школи Львівщини готують вже сьогодні

|

Теплопостачання навчальних закладів Львівщини забезпечуватиме 951 котельня. Про це повідомив начальник Головного управління освіти та науки Львівської обласної держадміністрації Михайло Брегін, інформують у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

 За його словами, у цьому році теплопостачання навчальних закладів, окрім підприємств «Теплокомуненерго», буде здійснюватись від власних котелень, в яких експлуатуються 1722 котли.

Так, цьогоріч заплановано капітальний ремонт та реконструкцію 21 котельні, при цьому 6 котелень переведуть на альтернативні види палива, а в 52 повністю замінять котли.
Також, Михайло Брегін зазначив, що транспортування теплової енергії забезпечується    від тепломереж протяжністю81,7 км, з яких на сьогодні готові до роботи 28,1 км (тобто 34,4%). При цьому1,3 км тепломереж планують замінити, застосовуючи технологію пінополіуретанового покриття для мінімізації теплових втрат під час опалювального сезону.

Додамо, що на капітальний ремонт окремих приміщень шкіл, капітальний ремонт дахів,
заміна вікон, утеплення фасадів та  ремонт внутрішніх систем опалення у місцевих бюджетах заплановано виділити  13951,6 тис. гривень. Зараз профінансовано – 360,0 тис. гривень.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *