У ДТП страждають велосипедисти

|

Два велосипедисти постраждали внаслідок зіткнень з автомобілями, повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

У Жидачівському районі в ДТП постраждав 27-річний велосипедист. Водій «ВАЗу», 26-річний львів’янин, при здійсненні маневру обгону, не дотримався безпечного інтервалу, а також не переконався, що це буде безпечним для інших учасників руху, та наїхав на велосипедиста. Внаслідок аварії водій двоколісного отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Того ж таки дня на вулиці Науковій у Львові трапилась подібна дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «Тойота Камрі», 28-річний львів’янин, скоїв зіткнення із велосипедом. У результаті автопригоди постраждав водій двохколісного – 42-річний мешканець міста Львова. Чоловіка шпиталізували у травматологічне відділення лікарні. Медики поставили йому діагноз: забій правого колінного суглоба та забійне садно підборіддя. Попередні причини дорожньо-транспортної пригоди: порушення Правил дорожнього руху водієм «Тойоти». Виїжджаючи з другорядної дороги, молодик не надав перевагу велосипедисту, який рухався по головній дорозі. 

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *