ОСТАННІ НОВИНИ

По закінченні Євро у Львові продовжують ремонтувати дороги

|

У Львові ремонтують дороги, де замовниками робіт виступають районні адміністрації. Станом на сьогодні у Франківському районі триває ремонт вулиці Залізняка. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Залізничному районі наступного тижня ремонтуватимуть вулицю Широку. Повністю заасфальтують ділянку від церкви до ринку, загальною довжиною 3368 м. Як повідомив Микола Захарків, начальник відділу комунального господарства Залізничного району, ремонтні роботи виконуватимуть працівники фірми «Онур».

Триває також ремонт вулиці Архипенка на ділянці від вулиці Ш. Руставелі до вулиці Самійленка, де «Львівгаз» проводить заміну аварійного газопроводу. «Через кілька днів закінчиться робота над газопроводом, тож можна буде встановлювати дорожнє покриття», – розповів Юрій Равлик, в.о. начальника відділу комунального господарства Личаківського району.

Масштабніші ремонти доріг місто планує на другу половину липня після проведення тендерів.

Так, у Сихівському районі в липні відремонтують вулиці Навроцького та Пимоненка. Повністю відновлять 600 м покриття на вулиці Жовківській у Шевченківському районі. Також тут планують ремонт пішохідних доріжок на вулиці Татарбунарській, Грінченка, 8 та Шевченка, 346.

У Галицькому районі міста замінять асфальтне покриття на бруківку на вулиці Ляйнберга. Цього літа також відремонтують дороги на вулиці Коперника і Тарнавського.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *