ОСТАННІ НОВИНИ

Місто визначилось з місцем під майданчик для евакуйованих автомобілів

|

Відповідно до рішення виконкому Львівської міської ради, майданчиком для евакуйованих автомобілів визначено вул. Промислову, 29. Ця територія належить ЛКП «Львівелектротранс», інформує прес-служба ЛМР.

Нагадаємо, у Львові відновлено роботу евакуаторів. Як зазначили в юридичному управлінні ЛМР, неправильно припарковані автомобілі будуть переміщені на спеціально обладнаний майданчик. Власник, представивши паспорт, зможе повернути автомобіль. Також необхідно буде відшкодувати витрати «Львівелектротрансу» за переміщення.

«Водії повинні дотримуватись правил дорожнього руху і не ставити машини, де завгодно: на тротуарах, трамвайних коліях, на пожежних гідрантах, не перешкоджати руху», – розповів заступник начальника юридичного управління ЛМР Мирослав Гавриляк.

Евакуатори у Львові працюватимуть відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР № 388 від 01.06.2012 р. «Про затвердження Положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення нормального функціонування та життєдіяльності у м. Львові». Детальніше про випадки переміщення автомобілів: http://www8.city-adm.lviv.ua/Pool/Info/doclmr_1.NSF/(SearchForWeb)/178A57CEB114B07AC2257A1600355BDA?OpenDocument.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *