ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові можна поїздити на велорикші

|

У Львові появилася нова послуга для туристів. Їх кататимуть на велорикші. Такий засіб пересування до міста привіз підприємець Євген Оганов. “Ідея щось таке зробити у Львові в мене виникла три роки тому, – розповів чоловік. – І лише рік тому побачив велорикші за кордоном. Вони є у багатьох великих Європейських містах. Виготовляє велорикші один німецький завод. Вони осучаснили дизайн індійського транспорту. Роблять їх тільки під замовлення. Одна велорикша вартує 8 тисяч євро. Можна було ще в китайців замовити. Але я вирішив не ризикувати з якістю. Найважче було провезти її через кордон. Наші митники хотіли оформляти велорикшу як транспортний засіб. Ледве вдалося їх переконати, що це велосипед. Просто незвичної конструкції.”

Велорикша ззовні нагадує яйце. Таку форму має пластиковий корпус під яким є велосипедна конструкція. Спереду змонтовано сидіння для водія. Позаду два місця для клієнтів. Тримається вся конструкція на трьох велосипедних колесах. Також вона обладнана електродвигуном.

Наразі курсує велорикша від площі Ринок по маршруту через проспект Свободи-вулицю Сербську-вулицю Вірменську і назад на площу. Вартує поїздка для двох сто гривень. Якщо пасажир один — платить 80 гривень.

 Gazeta.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *