ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині мотоцикліст скоїв ДТП та втік з місця аварії

|

Працівники ВДАІ Яворівського райвідділу міліції затримали 20-річного юнака, який скоїв ДТП та втік із місця пригоди. Про це розповідають у прес-службі управління ДАІ у Львівській області. Автопригода трапилась 18-го червня близько 23.00 год.

За словами правоохоронців, того вечора 33-річний чоловік повертався на велосипеді додому, у село Рулево Яворівського району. Мотоцикліст їхав у зустрічному напрямку. На виїзді із села Прилбичі цим водіям не вдалось «розминутись».

 Внаслідок зіткнення велосипедист отримав тілесні ушкодження. Проте мотоцикліст залишив його лежати край дороги, а сам утік із місця ДТП.

 Постраждалий велосипедист був у тяжкому стані та не міг нічого розповісти про обставини ДТП. Медики діагностували у чоловіка політравму. 

Розшукати та затримати втікача вдалось завдяки крихітним уламкам, знайденим на місці аварії. Вони допомогли оперативно встановили, що велосипедист травмувався внаслідок зіткнення саме із мотоциклом, ймовірно, марки «ІЖ».

 Опитавши мешканців села, працівники ДАІ натрапили на слід зловмисника. Міліціонери оглянули мотоцикл «ІЖ Планета», що стояв на подвір’ї будинку підозрюваного. Транспортний засіб був пошкоджений: бракувало якраз тих елементів, які знайшли на місці аварії.

 Власника мотоцикла затримали та доставили до місцевого райвідділу. 

За фактом цієї дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці порушили кримінальну справу.

Зараз триває розслідування. 

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *