ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова запропонувала львівському бізнесу нові сервіси

|

У приміщенні сервісного центру обслуговування платників податків, що на Стрийській, 35, голова ДПС у області В.Пекарчук 20 червня зустрівся за «круглим столом» з підприємцями Львова. Про це повідомлення прес-служби ДПС у Львівській області.

У засіданні взяли участь керівники таких відомих на Львівщині підприємств як ПАТ «Львівській жиркомбінат», ПАТ «Львівський холодокомбінат», ТзОВ ТД «Міст Експрес», ДТ «ХРТ Текстиль», ТзОВ «Привокзальний», ПП «Ванкувер», представники громадських організацій та начальники районних податкових інспекцій Львова

За словами керівника податкової, оскільки сьогодні всі зусилля податківців спрямовані на підвищення якості обслуговування та мінімізацію незручностей для платників податків, податкова служба реформує свою діяльність з метою переходу від фіскального органу до сервісної служби.

Реалізуючи це завдання, податкова пропонує платникам податків нові сервіси. Зокрема, це не тільки якісна робота Центрів обслуговування платників податків у області, а й запровадження електронних сервісів, спрощення процедур видачі свідоцтв платника ПДВ, прискорення процесу їх отримання.

Віталій Пекарчук зазначив, що кількість перевірок у 2012 році зменшилась на 30 %, а мораторій на проведення перевірок малого бізнесу триває вже 1,5 роки. Разом з тим, він закликав представників підприємництва до сумлінного виконання податкових зобов’язань. Підприємці вважають, що цивілізована співпраця може стати надійною запорукою прозорої роботи податкової служби з платниками податків і гарантуватиме забезпечення верховенства права і взаємну відповідальність усіх учасників податкового процесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *