ОСТАННІ НОВИНИ

Завершено перевірку прикордонних магістралей «Львівської залізниці»

|

У Рівненській дирекції залізничних перевезень завершено комісійну перевірку стану промислової безпеки та охорони праці, яка здійснювалася теруправлінням Держігрпромнагляду у Львіській області протягом 5-18 червня. Про це повідомляють у ТУ Держгірпромнагладі у Львівській області.

Ця дирекція залізничних перевезень – одна з п’яти, що входять до складу Львівської залізниці. Сфера її діяльності обіймає територію Рівненської, Волинської та частково Тернопільської та Львівської областей. До складу Рівненської Дирекції входять 69 станцій, Дирекція вантажно-розвантажувальних робіт (МЧ 4-3), відбудовчі поїзди, дві дитячих залізниці. На території Дирекції знаходяться кілька прикордонних переходів.

19 червня на підприємстві проведено підсумкову нараду за участю заступника начальника теруправління Держгірпромнагляду у Львівській області Мирона Серанта та начальника державної інспекції нагляду у машинобудуванні, на транспорті та у зв’язку Івана Луцика.

Посадовими особами було звернуто увагу на ведення на підприємстві відомчого контролю за дотриманням вимог нормативно-правових актів, проаналізовано результати перевірок підприємств ДТГО «Львівська залізниця» та дотримання вимог з охорони праці під час перевезення небезпечних вантажів.

У свою чергу начальник Дирекції Олександр Левицький поінформував присутніх, що на підприємстві впроваджуються автоматизовані робочі місця товарних касирів, проведено ремонт товарних контор, станції забезпечені оргтехнікою та необхідним зв`язком; застосовуються передової технології збереження вантажів.

Також до учасників наради було доведено інформацію про роботу теруправління Держгірпромнагляду у Львівській області в режимі посиленого нагляду.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *