ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові цього року покарали 30 кишенькових злодіїв

|

Щоб знизити кількість крадіжок, що скоюють кишенькові злодії, необхідно вміти убезпечувати себе від такого роду злочинів, пише ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Як зазначають правоохоронці, громадянам слід пам’ятати, що їдучи у громадському транспорті (маршрутних таксі), перебуваючи на ринках чи у інших місцях масового скупчення людей, вони є легкою мішенню для злодюжок.

Відтак, людям необхідно навчитись розпізнавати кишенькових злодіїв.

Зокрема, потрібно знати, що кишенькові злодії – це не тільки молоді особи підозрілої зовнішності. До категорії кишенькових відносяться люди будь-якого віку. Вони можуть бути одягнуті як у спортивний одяг, так і у цілком пристойний діловий костюм. Зазвичай, ця категорія злочинців «працює» групами: один злочинець викрав та передав викрадене «колезі», а той – ще одному, який одразу «розчиняється» серед маси людей.

За словами правоохоронців, пік кишенькових крадіжок припадає на 7.00-10.00 години, а також на 16.00-20.00 год., тобто, коли люди добираються на роботу, або їдуть додому.

Додамо, близько 15% припадає кишенькові крадіжки. Лише з початку року у Львові 30 кишенькових крадіїв притягнуто до кримінальної відповідальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *