ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові працює літній профільний табір

|

У Львові працює літній профільний відпочинковий табір «Погулянка» з денним перебуванням дітей, віком від 7 до 14 років. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Табір поділено на три зміни:

І-ша (спортивно-танцювального профільна зміна): 30.05. – 14.06.2012р. – 20 дітей

ІІ- га (тематична відпочинкова зміна): 05.06. – 18.06.2012р. – 52 дітей

ІІІ- тя (тематична відпочинкова зміна): 19.06. – 02.07.2012р. – 35 дітей

Як повідомили в управлінні освіти ЛМР, у першу табірну зміну основою діяльності табору складали гурткові заняття з бальної та спортивної хореографії. Протягом всього періоду було організовано: ранкові тренувальні вправи, майстер-класи з хореографії, підготовка спортивних та художніх даних хореографів.

Друга та третя тематичні відпочинкові зміни організовані за принципом поєднання майстер-класів гурткової роботи з різних мистецьких напрямів та жанрів: хореографії, вокалу, музики, народознавства, театрального і образотворчого мистецтва, технічної творчості. Другою частиною щоденного таборового дня передбачені спортивні та пізнавально-розважальні заходи: змагання, естафети, розваги на свіжому повітрі, катання на катамаранах та конкурси «Капелюхів» та «Казкові герої».

Щоденно діти забезпечені питною водою та дворазовим харчуванням в СЗШ №6, 63, відповідно до вимог санепідемстанції. За здоров’ям та безпекою дітей під час перебування в таборі здійснює медичний працівник ЦТДЮГ. З метою пізнання рідного краю в окремий день передбачена автобусна екскурсія в село Страдч Яворівського району «Святі місця Яворівщини».

У таборі з дітьми працюють кваліфіковані педагоги-вихователі, проводяться бесіди на християнську тематику з сестрами та отцями-селезіянами, перегляд кінофільму.

У третій табірній зміні передбачено дві тематичні зустрічі на тему «Безпека життєдіяльності в учнівському середовищі» та інформаційна пізнавальна лекція «Конституція України – основний документ держави».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *