ОСТАННІ НОВИНИ

Україна забила гол — визнав Колліна

|

Голова суддівського комітету УЄФА і куратор футбольного суддівства України П`єрлуїджі Колліна визнав помилку бригади угорських арбітрів на чолі з Віктором Кошшої, яка працювала на матчі Англія-Україна. Про це пише ТСН.

“На Євро-2012 вперше з`явилися додаткові асистенти рефері (за воротами). Це експеримент, який проводить УЄФА. На жаль, на матчі Англія – Україна була допущена помилка. М`яч був забитий у ворота і пройшов на 50 см – це правда. Це була людська помилка. Але це єдина помилка на 1000 матчів. Це єдине неправильно рішення додаткового асистента арбітра за три роки проведення цього експерименту”, – сказав Колліна на прес-конференції у Варшаві, додавши, що додаткові арбітри 16 разів зробили свій внесок у прийняття правильних рішень. Нагадаємо, що Кошшої не зарахував чистий гол Марко Девіча в ворота англійців. Повтор епізоду показав, що м`яч повністю перетнув лінію, а додатковий арбітр стояв по лінії поля в кількох метрах до воріт.

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


Загрузка...