ОСТАННІ НОВИНИ

До водного відпочинку готові 20 об`єктів області

|

До надання послуг водного відпочинку на Львівщині готовими 20 водних об’єктів, повідомляє прес-служба ЛОДА. На 11 з цих об’єктів є обладнані та облаштовані пляжі. Ось перелік цих об`єктів:
1. Озеро Лагодівське, що знаходиться поблизу с. Лагодів Бродівського району.

2. Озеро Винниківське, де можна покататися на катамаранах та інших засобах.

3. Міський став в парку відпочинку «Жовтневий» в м.Золочів.

4. Рекреаційна зона на річці Стрий.

5. Озеро ТзОВ «Алексік» в с. Модричі та озеро бази відпочинку «Майдан» у Дрогобицькому районі.

6. Облаштована прибережна смуга відпочинку озера «Задорожне» на Миколаївщині.

7. Готельно-відпочинковий комплекс «Узлісся» в с. Стрілки (хутір Ріпище) Перемишлянського району. Тут є можливість орендувати різноманітні плавзасоби.

8. Відпочинково-розважальний комплекс ТзОВ «Озерний край», «Лісове господарство Бухта Вікінгів», де можна покататися на катамаранах, ТзОВ «Львівська швейцарія», що знаходяться на території Пустомитівського району.

9. Озеро бази відпочинку ТзОВ «Шепільська» біля с.Довголука Стрийського району.

10. Рекреаційні водойми поблизу с.Верещиця Яворівського Національного природного парку, де можна отримати задоволення від катання на різних водних засобах.
До купання та літнього відпочинку належним чином підготовлено також озеро ТзОВ «Колиба», що на території смт Брюховичі.
Наталія Гамкало наголосила, що на території десяти районів області немає спеціально відведених та облаштованих місць для відпочинку на водоймах. Зокрема, відсутні вони в Буському, Городоцькому, Жидачівському, Кам’янко-Бузькому, Радехівському, Сколівському, Самбірському, Сокальському, Старосамбірському, Турківському районах. На це слід звернути особливу увагу жителів цих районів під час організації та проведення свого літнього відпочинку.
Головне управління нагадує, що перебуваючи на відпочинку поблизу водних об’єктів, необхідно пам’ятати про правила безпеки та купатися лише у дозволених місцях.
Інформацію про можливості для відпочинку під час літнього туристичного сезону 2012 можна знайти на сайті lviv-land.com.ua.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *