ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зареєстрували 11 злочинів, пов`язаних з Євро-2012

|

З 8 по 19 червня на Львівщині зареєстрували 11 злочинів, пов`язаних з Євро-2012. 10 із них розкриті. Про це сказав на прес-конференції начальник головного управління МВС України у Львівській області Олександр Рудяк.

Стосовно іноземних громадян вчинено 3 злочини — два грабежі та одну крадіжку. Нерозкритим залишається один випадок грабежу — в іноземця відняли гроші та мобільний телефон. При цьому пан Рудяк відмовився сказати, громадянином якої саме країни є постраждалий.

Також він розповів, що міліція затримала трьох учасників грабежі румунського фотокореспондента. Третього підозрюваного затримали сьогодні уночі. А от з двох затриманими раніше Галицький районний суд відпустив з-під варти на підписку про невиїзд. Щоправда, на це рішення суду прокуратура області вже подала апеляцію.

Крім того, начальник обласної міліції повідомив, що перед матчем Німеччина-Данія на стадіоні затримали двох нетверезих німецьких уболівальників. Вони були зміщені прослухати матч у кімнаті затримань, а після того, їм провели профілактику та відпустили у супроводі офіцера німецької поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *